Welkom bij de
Leren-incasseren Summerschool!

Wil jij als ‘credit professional’ jezelf ontwikkelen tijdens de zomer? Dan is de Leren-Incasseren Summerschool 2021 iets voor jou! Lovende reacties mochten we eerder ontvangen over de sessies waarin Beau van Erven Dorens in gesprek gaat met experts over de invloed van stress op mensen met betalingsproblemen, over diversiteit en het omgaan met intimidatie en agressie. 

De Summerschool bestaat uit 3 modules: Bewust, Begrijpend en Veilig Leren incasseren. Over praktijksituaties en de theorie daarachter. Aanvullend 2 verdieping sessies op de thema’s Diversiteit en Agressie, waarop men ingaat op de aanbevolen methodes.

Extra stimulans: de Summerschool is gratis. Én hij is er in 2 smaken: in een podcast- en een vodcast-versie.

Kijken? Ga voor de Vodcasts.

Bepaal zelf jouw Summerschool-programma! Volg de hele serie in juli of augustus, of slechts de modules die jij interessant vindt, of volg ze door elkaar. Of via de replay, op het tijdstip dat jóu uitkomt.

Extra: de vodcast-serie bevat aanvullend 2 mini-colleges, waarin de experts dieper doorpakken naar methodes die je kunt toepassen in de praktijk. Dé manier dus om in korte tijd een flink aantal skills op te doen, waarmee je na de vakantie fris (en effectiever!) aan de slag kunt.

Luisteren? Kies voor de Podcasts.

Ben je graag buiten en in beweging en doe je onderwijl graag lúisterend nieuwe inzichten op? Dan past de podcast-serie van 3 modules perfect bij je. Ook hier bepaal je zelf je wat en wanneer je wil beluisteren tijdens de maanden juli en augustus. Let wel op dat de extra mini-colleges alleen beschikbaar zijn via vodcast omdat er zoveel nuttige visuals gebruikt worden.