Terug naar overzicht Training

Training ‘Vaker, sneller, verder komen bij minder doenvermogen en stress (in contact leren komen)

Expert(s)
Marc Anderson

Heeft de talkshow jou geboeid en wil je meer weten? Wil jij als credit professional jouw skills verder ontwikkelen? En leren wat het thema ‘Bewust Incasseren’ in jouw dagelijkse praktijk kan brengen? Dan is dat natuurlijk mogelijk! Alle kneepjes van het incassovak, ons vak, kan je leren.

Hoe? Alles is mogelijk, zoals een expertsessie, een team workshop, een coaching of praktijk begeleiding, dus neem zeker contact met ons op. Om je een idee te geven, hebben we hebben alvast een aantal van de onderwerpen uit het eerste deel van de talkshow voor je uitgewerkt in online workshops. Zo’n sessie duurt 3 uur zodat je de juiste diepgang en (eerste) ervaring opdoet. Op deze manier ben je snel en effectief uit de startblokken en kan je modulair verder bouwen aan wat voor jou relevant is.

‘Realiseer je dat je naast een groep van niet-willers en niet-kunners ook een groep hebt van niet-lúkkers.’

In de incassopraktijk treffen we geregeld mensen met een beperkt doenvermogen. Ze hebben vaker meer moeite met het maken van een plan, prioriteiten stellen, in de actie komen, doorzetten, en hun situatie overzien. Ook vinden zij het vaker lastiger om emoties en de eigen verlangens te reguleren. Terwijl dat precies datgene is wat er nodig is om de achterstanden op te lossen. De paradox is dus dat we een beroep doen op probleemoplossend vermogen dat juist vaker minder aanwezig is. Hoe komt dat? Hoe beïnvloedt het de interactie met klantdebiteuren? En belangrijker nog… wat helpt je in die situaties vaker, sneller, verder te komen? Op basis van actuele breinkennis en wetenschappelijk bewezen inzichten over effectief klantcontact geeft Marc Anderson antwoord op deze vragen.

  • Meld je aan voor deze sessie op 3 juni van 09:00 – 12:00 . Deze sessie is inmiddels volgeboekt. Om op de hoogte gehouden te worden over nieuwe data, meld je interesse via leren-incasseren@janssen-janssen.nl.
  • Wil je deze workshop als in-company sessie met je team? Dat kan! Mail ons of bel met collega Marga Vogels: 06-10933746. Zij vertelt je hoe dat dan gaat.

Kenmerken

Soort Training
Expert Marc Anderson

Leerdoelen

De impact van stress op doenvermogen kunnen herkennen

Effectief leren luisteren

Kans op samenwerkingsbereidheid leren vergroten dmv gesprekstechnieken

Programma

09:00-10:00 Effecten van stress op doenvermogen
10:00-11:00 Psychologische basisbehoeftes
11:00-12:00 Motiverende gesprekstechnieken

Expert(s)

Marc Anderson

Marc Anderson

Bewust leren incasseren

Mensen met schulden. Vaak leven ze bij de dag, hebben ze moeite met problemen oplossen en zijn ze minder in staat om goed prioriteiten en doelen te stellen. Binnen incasso ligt de uitdaging zo te sturen dat er een gedragsverandering plaatsvindt. Hoe motiveer je hen? Marc Anderson gaat ons antwoord geven op deze vraag. Marc is hoofdtrainer bij Social Force en docent aan de Hogeschool Utrecht. Marc geeft in het dagelijks leven trainingen aan incassomedewerkers en schuldhulpverleners. Als geen ander weet Marc dat een gedragsverandering tot stand komt vanuit wetenschappelijke benaderingen en de uitgebreide ervaring met de mensen uit het veld.

Wil je meer informatie over deze training?

  • De nieuwste visies van deskundigen
  • 100% garantie op eye-openers
  • Theorie doorvertaald naar praktijk

Dit vonden anderen ook interessant

Bekijk alle evenementen
30 juni
Mini-college

Veilig leren incasseren verdieping

15:30 - 16:30 Gratis
Expert(s)
Caroline Koetsenruijter
03 oktober
Training

Stop het agressiesymptoom!

09:30 - 12:30 € 150,- excl. BTW
Expert(s)
Caroline Koetsenruijter
24 juni
Training

Culturele bewustwording

14:00 - 15:30 € 49,- excl. btw
Expert(s)
Saskia Maarse