Agenda

Training

03 oktober

09:30 - 12:30 € 150,- excl. BTW Op aanvraag

Stop het agressiesymptoom!

Wat is agressie eigenlijk en hoe ga je daarmee om als credit professional? Een training met inzichten in de laatste trends en cijfers rondom agressie tegen werkenden en over hoe te handelen als het jou overkomt. Wat is toelaatbaar en waar heb je recht op, qua bescherming en aanpak?

Expert(s)
Caroline Koetsenruijter
Details
Mini-college

30 juni

15:30 - 16:30 Gratis Terugkijken

Veilig leren incasseren verdieping

Agressie & intimidatie, waar leg je de grens? Een verdieping waarin Beau van Erven Dorens expert Caroline Koetsenruijter ondervraagt over agressie aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de incassowereld. Ze is expert op dit gebied en bekend van haar eerste boek ‘Jij moet je bek houden’. Dit leidt tot nuttige inzichten en tips.

Expert(s)
Caroline Koetsenruijter
Details
Training

24 juni

14:00 - 15:30 € 49,- excl. btw 14 juni, 15 juni Op aanvraag

Culturele bewustwording

‘Cultuur gaat over perceptie. We zien wat we willen zien, maar zien niet altijd wat de ander ziet.' Wil jij ook (meer) culturele bewustwording ontwikkelen? Ontdekken hoe de Nederlandse (zakelijke) cultuur overkomt op andere culturen? Weten welke culturele inzichten je nodig hebt om je samenwerkingen te verbeteren? Tijdens deze training op inschrijving, neemt Saskia Maarse een groep van 20 deelnemers mee in de praktijk.

Expert(s)
Saskia Maarse
Details
Mini-college

16 juni

16:00 - 17:30 Gratis 21 juni 09:00 - 10:00 22 juni 15:15 - 16:15 24 juni 16:00 - 17:00 Terugkijken

Begrijpend (multicultureel) leren incasseren verdieping

Inclusieve incasso, vandaag en morgen: in deze verdieping neemt Beau van Erven Dorens je mee in de wereld van multicultureel vakmanschap. Door de diepte in te duiken met Rachid Berragiy (multicultureel expert) naar methodes om tot effectievere gesprekken en duurzame oplossingen te kunnen komen met mensen vanuit andere waardensystemen.

Expert(s)
Rachid Berragiy
Details
Online sessie

08 juni

08:45 - 10:00 Gratis Terugkijken

Veilig leren incasseren inclusief live Q&A

Een vervolg op deel 1 en deel 2 van het onderzoek van Leren-incasseren naar de invloed van de veranderende samenleving op de incassowereld is dit deel 3, Veilig leren incasseren. Hierin praat Beau van Erven Dorens met Caroline Koetsenruijter, expert conflictbeheersing, over de toenemende 'kortere lontjes'. Hoe groot is de kans dat een credit professional met intimidatie en agressie te maken krijgt. Zoja, welk gedrag is dan grensoverschrijdend?

Expert(s)
Caroline Koetsenruijter
Details
Training

03 juni

09:00 - 12:00 € 149,- excl btw Op aanvraag

Training ‘Vaker, sneller, verder komen bij minder doenvermogen en stress (in contact leren komen)

Ervaar jij weleens dat de ander niet lijkt te luisteren naar je of niet doet wat jij wil? Wil jij je als professional jouw skills verder ontwikkelen op het gebied van vaker, sneller doorkomen bij mensen met een beperkt doenvermogen door stress? En leren wat motiverende gesprekstechnieken kunnen betekenen in jouw dagelijkse praktijk? Dan is dat natuurlijk mogelijk! Tijdens deze training op inschrijving, brengt Marc Anderson jou verder op het gebied van gedragsbeïnvloeding.

Expert(s)
Marc Anderson
Details
Online sessie

20 mei

15:15 - 16:30 Gratis Terugkijken

Begrijpend (multicultureel) leren incasseren inclusief live Q&A

Het tweede deel van het onderzoek van Leren-incasseren naar de invloed van de veranderende samenleving op het incassovak: Begrijpend leren incasseren. Hierin vervolgt Beau zijn gesprek met o.a. Rachid Berragiy over inclusiviteit. De Nederlandse bevolking wordt steeds diverser. Houden we hier in het incassovak al rekening mee? En moet je begrip hebben voor cultuurverschillen of is begrijpen voldoende en wat levert je dat op?

Expert(s)
Rachid Berragiy
Details
Online sessie

12 april

15:30 - 17:00 Gratis Terugkijken

Bewust leren incasseren met live Q&A

Leren-incasseren onderzoekt de impact van een veranderende maatschappij op incasso en debiteurenbeheer. Dynamieken zoals de toename van stress, intimidatie en agressie. Maar ook diversiteit en inclusie. Wat betekenen die voor het incassovak? Samen met Beau van Erven Dorens en experts vanuit verschillende invalshoeken gaan we op zoek naar antwoorden. Deel 1: Bewust leren incasseren: wat is de invloed van de samenleving op incasso? Wat is de invloed van stress op het doenvermogen van iemand met schulden? Wat betekent cultuur(verschil) voor het incassovak?

Expert(s)
Marc AndersonSaskia Maarse
Details
Live sessie

09 maart

13:00 - 1700 Op uitnodiging Terugkijken

Kick-off ‘Leren-incasseren’ (besloten)

Een middag met live-gesprekken tussen Beau van Erven Dorens, experts en credit professionals over de veranderende samenleving en de gevolgen daarvan voor het oplossen van betalingsproblemen. Dit is een event op uitnodiging en om die reden besloten.

Expert(s)
Caroline KoetsenruijterMarc AndersonRachid BerragiySaskia MaarseWilbert van de Donk
Details

Evenement filters

Maand
Soort
Experts
Prijs
Filter Filter wissen